Teknologi

BP-Web benytter i hovedtræk seneste teknologi til udvikling.
Vi hopper dog ikke på vognen, før nye IT-produkter er både gennemtestede- og fremtidssikrede.
              


Vi er superbrugere af Adobe Photoshop- og ImageReady.
Photoshop bruges til layout, mens ImageReady benyttes til animationer.

Her kan du se en simpel animation: 

 

**************************************************************************************************************************************************************************************
Vore websites indeholder altid CMS (Content Management System)

Hvad er CMS?

Et Content Management System er et stykke software til at organisere og lette samarbejdet med at oprette dokumenter og anden information og hvorigennem enkeltpersoner eller grupper kan håndtere en mængde elektronisk indhold, for eksempel dokumenter, filer og billeder. Content management systemer er et system der er en del af begrebet Information management. CMS bruges også til opbevaring og single sourcing af et firmas dokumenter bestående af, men ikke begrænset til, manualer, salgsguides, tekniske manualer osv.

Content management systemet er sommetider en webapplikation til håndtering af hjemmesider og deres indhold. Via en webserver udgives systemets websider på internettet eller en intranet-side.

Et CMS består af en række komponenter til styring af f.eks. roller, rettigheder, indholdsskabeloner og arbejdsgange, der kan tilpasses efter behov.

CMS kan udvikles som et standardsystem eller specielt fremstilles til konkrete behov.

Det første danske CMS blev udviklet under navnet DIMS (Dansk Internet Medie System) af multikunstneren Peter Wendelboe i 1995 som en platform, hvor udlandsdanskere kunne holde kontakt med hinanden og fremvise tekster, fotos lydfiler og videoer om danskernes liv under fremmede himmelstrøg. I 1996 fik systemet navneforandring til SmartCMS og blev gjort offentligt tilgængeligt på flere sprog.

En speciel afart af CMS er Web Content Management (WCM) som fokuserer på et online indhold på en fælles hjemmeside på internettet eller et intranet.

WCM'er udvikles i bl.a. ASP, .NET, PHP, Java, Perl og Python.

Fordelen ved web content management systemer er, at man i de fleste kan redigere indholdet fra et vilkårligt sted ved hjælp af en almindelig webbrowser, som f.eks. Internet Explorer, Mozilla, Firefox og Opera, uden at skulle anvende et designprogram til at udforme siderne i, og uden at skulle kopiere de færdige sider med FTP til serveren. Desuden behøver man normalt ikke at have programmeringserfaring, da indholdet er adskilt fra præsentationen. I nogle tilfælde er det dog en fordel at kunne lidt HTML.

Projektledelse af CMS-projekter kræver tværfaglige kompetencer, da det involverer både strategiske, kommunikationsfaglige og tekniske udfordringer. BP-Web har de nødvendige kompetencer, og tilpasser CMS-systemer til hver enkelt kunde.

 

Igangværende projekter

Udvikling af website til JP Horses

Seneste projekter

Website til Hovslaget.eu

Website til VinderStalden.dk

 

Hvem er vi

BP-Web blev grundlagt i 2004.
Frem til i dag har vi udviklet ca. 500 websites, og et hav af andre publikationer.
Vi leverer både til private og firmaer.
Gode produkter, lave priser og tilfredse kunder er vejen til succes. Disse parametre opfylder BP-Web. 

Kontakt

BP-Web
v. Bo Böhm
Skt. Jørgens Gade 34
5000 Odense C.
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf: (+45) 2217 1112